Η σειρά Diablo διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία, που αναφέρεται στον αιώνιο αγώνα μεταξύ του κακού και του καλού. Από την πρώτη στιγμή που αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός ήρωα στην πόλη Tristram, εκεί όπου ο Diablo έχει αφεθεί ελεύθερος, εισέρχεστε σ’ έναν κόσμο σκοτεινό και μυστηριώδη… Ο συνδυασμός της σκοτεινής ατμόσφαιρας, της εθιστικής δράσης και των εξατομικευμένων χαρακτήρων, κατατάσσει τα παιχνίδια Diablo ανάμεσα στις πιο εμβληματικές σειρές παιχνιδιών του είδους τους.

Η μαγεία του Diablo

Το Diablo είναι μια δημοφιλής σειρά βιντεοπαιχνιδιών στην κατηγορία των action RPG (Role-Playing Game), που δημιουργήθηκε από την Blizzard Entertainment. Κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 από την Blizzard Entertainment και κατέκτησε άμεσα τις καρδιές των παικτών με τον σκοτεινό και συναρπαστικό κόσμο του. 

Το παιχνίδι ακολουθεί την περιπέτεια των ηρώων που προσπαθούν να εντοπίσουν και να νικήσουν τον κακό δαίμονα Diablo, ο οποίος είχε απελευθερωθεί στην πόλη Tristram. Διαδραματίζεται σε μια σκοτεινή φανταστική γη που ονομάζεται Sanctuary, και οι παίκτες πρέπει να εξερευνήσουν διάφορα επίπεδα, να αντιμετωπίσουν εχθρικά πλάσματα, να συγκεντρώσουν αντικείμενα, να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους και να προχωρήσουν σε αποστολές.

Οι κεντρικοί ήρωες στη σειρά Diablo είναι οι ίδιοι οι παίκτες, καθώς αυτοί επιλέγουν και παίζουν με τον χαρακτήρα τους στον κόσμο του Sanctuary, αντιμετωπίζοντας τους εχθρούς και προχωρώντας στην ιστορία του παιχνιδιού. Έτσι, ο κεντρικός ήρωας είναι αυτός που επιλέγει ο παίκτης και διαμορφώνεται από αυτόν μέσω των επιλογών και των αποφάσεών του καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Ιστορία του Diablo από το 1997 έως σήμερα

Μετά την επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού, το Diablo II κυκλοφόρησε το 2000 και συνέχισε την επιτυχία του προκατόχου του. Σε αυτήν την περιπέτεια, οι παίκτες αντιμετωπίζουν τους δύο ακόμη Prime Evils, τους Mephisto και Baal, προσπαθώντας να εμποδίσουν τα σχέδιά τους για κατακράτηση του Sanctuary. Το Diablo II κέρδισε τον σεβασμό των κριτικών και τον ενθουσιασμό των παικτών για τον πλούσιο κόσμο του, τους νέους χαρακτήρισαν που έλαβαν μέρος στην ιστορία και φυσικά, τον εθιστικό τρόπο παιχνιδιού.

Οι οπαδοί του Diablo άρχισαν να ανυπομονούν για το τρίτο μέρος της σειράς και, μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, το Diablo III κυκλοφόρησε το 2012. Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι παρουσίασε βελτιωμένα γραφικά, νέα χαρακτηριστικά και ένα νέο σύστημα εξελίξεων, καθώς ακολουθεί την ιστορία αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Diablo II. Επίσης, προσέφερε τη δυνατότητα multiplayer για την πρώτη φορά στη σειρά και γρήγορα, γίνεται το αγαπημένο παιχνίδι εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο. 

Στις 5 Ιουνίου 2023 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Diablo IV, με τις επιλογές για παίκτες να είναι πιο πλούσιες και εκτενέστερες από ποτέ. Η μάχη μεταξύ High Heavens και Burning Hells μαίνεται καθώς το μίσος απειλεί να καταστρέψει το Sanctuary και ένας απέραντος κόσμος φαντασίας εγγυάται στους παίκτες την απόλυτη περιπέτεια!


Συλλεκτικά figures από το Diablo

Ταυτόχρονα με τις διάφορες κυκλοφορίες των παιχνιδιών, η σειρά Diablo διευρύνθηκε και πέρα από τον κόσμο των video games. Βασιζόμενοι στη δημοφιλία της σειράς, δημιουργήθηκαν πολλά συλλεκτικά αντικείμενα, όπως figures που συνέβαλαν στη διάδοση του κόσμου του Diablo και έδωσαν την ευκαιρία στους οπαδούς να εκφράσουν την αγάπη τους για το παιχνίδι μέσα από μια φυσική συλλογή. Διαθέτουν λεπτομερή σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάτι που ασφαλώς τα καθιστά τα ιδανικά αντικείμενα για τους φανατικούς συλλέκτες. 

Η σειρά Diablo κατέχει έναν ιδιαίτερο χώρο στον κόσμο των παιχνιδιών και των συλλεκτικών αντικειμένων. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα, η εθιστική δράση και οι εξατομικευμένοι χαρακτήρες έχουν κερδίσει τις καρδιές των παικτών. Αν ανήκετε στους φαν της σειράς Diablo ή αναζητάτε νέες προσθήκες στη συλλογή σας, δεν θα χάσετε εξαιρετικές επιλογές στα collectible card games, figure, και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που σχετίζονται με το Diablo. 

Ο κόσμος του Diablo συνεχίζει να εξελίσσεται και να μαγνητίζει διαρκώς τη φαντασία των παικτών! Εάν είστε ένας φανατικός οπαδός της σειράς, ή ακόμη και ένας νέος παίκτης στον κόσμο του Diablo, είναι βέβαιο ότι η ανατρεπτική του περιπέτεια θα σας εντυπωσιάσει!

Στο efantasy.gr θα βρείτε δεκάδες συλλεκτικά Diablo figures 
για να ξεκινήσετε τη συλλογή σας!

Ανακάλυψε συλλεκτικά αντικείμενα Diablo!